B&B Italia Husk fauteuil

Artikelnummer
273014

Luxe comfort met een speelse twist, dat is de B&B Italia Husk fauteuil

  • Een mooi design gemaakt door één van de meest toonaangevende ontwerpsters
  • Verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren, modellen en leersoorten
  • Voldoet aan uw dagelijkse behoefte aan comfort
  • Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op!

€ 0,00
Vanaf 2.633,-

Vraag offerte aan voor

B&B Italia Husk fauteuil

Vanaf 2.633,-

Designer Patricia Urquiola

Patricia Urquiola is vandaag de dag één van de beste vrouwelijke ontwerpers. Voor elk item dat zij ontwerpt geldt de vraag: wat hebben we in het dagelijksleven nodig? Door dit als uitgangspunt te nemen zijn al haar designs functioneel en modieus en stralen de ontwerpen uit waar het merk voor staat, net als deze Husk fauteuil van B&B Italia.

Kenmerkend voor de Husk fauteuil

De Husk fauteuil van B&B Italia bestaat uit een simpele, harde schelp waarin heerlijke en comfortabele zitkussens zijn geplaatst. De Husk fauteuil straalt luxe en comfort uit. Het gedurfde ontwerp zorgt ervoor dat deze fauteuil een blikvanger is en samengaat met verschillende stijlen. De Husk is verkrijgbaar in diverse modellen met drie soorten kussens: standaard, groot en omhullend, eventueel met hoofdsteun, in stof of leer. Ook is het onderstel leverbaar in hout of metaal met verschillende afwerkingen. Sommige modellen zijn draaibaar. Optioneel kunt u de fauteuil voorzien van een bijpassende poef!

De Husk fauteuil bij Berden Wonen

De Husk fauteuil is verkrijgbaar bij Berden! Heeft u reeds een favoriet? Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze interieurzaken.

Meer informatie
Categorie Draaifauteuils
Volgorde 9
Neem ook eens een kijkje op
  • CBW-erkend
  • Gratis interieuradvies
  • Gratis thuisbezorgd in Benelux