B&B Italia Papilio Shell stoel

Artikelnummer
273139

De B&B Italia Papilio stoel met zijn fraaie design

  • De designer heeft bij deze collectie zich laten inspireren door de vlinder
  • Door het materiaal en vorm voorzien van een hoog comfort
  • De collectie bestaat uit diverse zitmeubelen en bedden
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden

€ 0,00
Vanaf 266,-

Vraag offerte aan voor

B&B Italia Papilio Shell stoel

Vanaf 266,-

Designer Naoto Fukasawa

Een comfortabele stoel met een fraai design. De ontwerper heeft bij het maken van deze collectie zich laten inspireren door de vlinder. De naam verraadt het eigenlijk al; 'Papilio' dat Latijn is voor vlinder. Maak kennis met de Papilio Shell stoel van B&B Italia.

De veelzijdigheid van de Papilio Shell stoel

De ontwerper Naoto Fukasawa heeft met de Papilio collectie van B&B Italia een mooie serie zitmeubelen gemaakt, geïnspireerd op de vlinder. Dit is bij deze stoel terug te zien in onder andere de vorm van de rugleuning, die bovenaan breder is waardoor deze lijkt op openslaande vleugels. Een retro design met een zachte, ronde afwerking waardoor u op diverse manieren kunt genieten van het comfort.

Bijzonder aan deze B&B Italia Papilio Shell stoel is het polyurethane schuim waaruit deze is vervaardigd, waardoor het comfort en de kwaliteit erg hoog zijn. De harde schaal aan de buitenkant is verkrijgbaar in wit, greige en zwart en voor de poten heeft u de keuze uit vier varianten.

De complete collectie

De collectie bestaat uit een 'familie' fauteuils, banken, voetenbanken, stoelen en bedden en zijn te herkennen aan de volgende namen: Papilio, Grande Papilio, Love Papilio, Piccola Papilio, Mini Papilio en Papilio Shell. De collectie is verkrijgbaar in vele verschillende stof- en leersoorten van B&B Italia.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem ook eens een kijkje op
  • CBW-erkend
  • Gratis interieuradvies
  • Gratis thuisbezorgd in Benelux